)
Sturridge: Želim igrati u prvih 11

Ambicije mladog napadača za narednu sezonu

Sturridge: Želim igrati u prvih 11

Napadač Chelsea, Daniel Sturridge izjaio je kako ove sezone želi igrati u prvih 11, londonskih Plavaca.

22-godišnji Sturridge je upozorio trenera Roberta Di Mattea da neće pristati na mjesto na klupi.

 

Bilo kako bilo, ovom sjajnom mladom napadaču će biti jako teško da se izbori za mjesto u početnoj postavi s obzirom da je aktuelni evropski prvak u svoje redove dove par odličnih pojačanja u ofanzivi. Imena kao što su Eden Hazard, Oscar, Marko Marin su već stigla na Stamford Bridge, a špekuliše se i o imenima kao što su Hulk i Edinson Cavani:

 

"Ja lično, želim igrati u prvom timu ove sezone. Niko ne želi sjediti na klupi tako da je jako važno za mene da budem u prvih 11 te da svima pokažem koliko znam", kazao je Sturridge te je dodao na kraju:

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Nadam se da ću ove sezone igrati u napadu tako da koga god menadžer dovede to će mi samo dati dodatni motiv. Jako je važno iskoristiti prilike koje vam se pruže".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti