Suad Sahiti na izlaznim vratima HŠK Zrinjski

Krilni nogometaš nije opravdao očekivanja

Suad Sahiti na izlaznim vratima HŠK Zrinjski · Saznajemo

Nakon dolaska nekoliko, uglavnom mladih igrača, u HŠK Zrinjski počelo je reduciranje broja nogometaša.

Klub je jučer objavio kako je poslao tri mlada nogometaša na posudbe a radi se o Josipu Radošu, Blažu Boškoviću i Anđelu Kordiću za koje je procijenjeno da će veću minutažu imati u drugim klubovima. Radoš je poslan u NK Neretva Metković, Bošković u HŠK Posušje a Kordić u NK Jadran Luka Ploče. 

Kako SportSport.ba saznaje Plemiće će jako skoro napustiti još jedan nogometaš. Suad Sahiti pristupio je Zrinjskom početkom oktobra s epitetom nogometaša koji je trebao biti pojačanje. No, igrač s Kosova nije opravdao epitet pojačanja te će ovih dana napustiti Mostar i Plemiće. Sahiti je u Zrinjski došao iz poljske Wisle iz Plocka a igrao je još po klubovima iz Makedonije, Albanije, Grčke i Bugarske.

Klub su još ranije napustili Tomislav Barbarić, Rijad Sadiku i Petar Kunić kao i golman Ivan Brkić koji je pojačao latvijsku Rigu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi