Suarez i Messi večeras nose posebne brojeve na dresovima

Razlog veoma zanimljiv

Suarez i Messi večeras nose posebne brojeve na dresovima

Luis Suarez i Leo Messi večeras će nositi posebne brojeve na dresovima. 

Reprezentacije Urugvaja i Argentine večeras će igrati veoma važan meč kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo. 

Obje reprezentacije nalaze se u katastrofalnoj formi i njihov nastup na Svjetskom prvenstvu naredne godine u Rusiji je pod znakon pitanja, a posebno će biti ugrožena reprezentacija koja večeras izgubi, dok remi neće mnoog pomoći nijednoj ekipi. 

Zanimljivo, dvije glavne zvijezde ovih reprezentacija, Leo Messi i Luis Suarez nosit će večeras posebne brojeve. Naime, Suarez će na dresu reprentacije Urugvaja umjesto prepoznatljive  "devetke" nositi broj 20, dok će Messi umjesto svoje "desetke" nositi broj 30. Razlog je podrška zajedničkoj kandidaturi za organizaju Svjetskog prvenstva 2030. godine. Podsjetimo, večerašnji susret počinje od 01.00 sati iza ponoći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi