Osiguranje udaljilo dječaka, ali je Messi intervenisao
Foto: EPA

Mladi obožavatelj želio sliku sa slavnim Argentincem

Osiguranje udaljilo dječaka, ali je Messi intervenisao

Urugvaj će ugostiti Argentinu u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koja će se odigrati u noći s četvrtka na petak.

Reprezentativci Argentine su stigli u glavni grad Urugvaja, Montevideo, a njihov dolazak je, očekivano, izazvao veliku pažnju medija, ali i svih onih koji su se nalazili u blizini hotela u kojem će Argentinci odsjesti.

Argentinska reprezentacija je prepuna velikih zvijezda, a najveća među njima je sigurno fantastični fudbaler Barcelone, Lionel Messi.

Upravo je fotografija s Messijem bila velika želja jednog dječaka koji se našao u blizini kada je Messi ulazio u hotel. Mali dječak je pokušao doći do Messija kako bi ga zamolio za fotografiju, ipak jedan pripadnik osiguranja ga je udaljio od slavnog Argentinca.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Na njegovu sreću Messi je to vidio i pokazao ljudsku veličinu. Sjajni fudbaler je rekao pripadnicima osiguranja da dovedu dječaka kako bi se uslikao s njim i ispunio mu veliku želju.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi