Suarez: Neću na isti način slaviti gol na Anfieldu

Urugvajac pred sutrašnji revanš polufinala Lige prvaka

Suarez: Neću na isti način slaviti gol na Anfieldu

Sutra se igra revanš meč polufinala Lige prvaka između Liverpoola i Barcelone.

Barcelona je u prvom duelu na Nou Campu slavila sa 3:0, iako Liverpool nije igrao toliko loše, a Redsi su u revanšu oslabljeni za nekoliko izuzetno važnih igrača, pa se čini da Kloppovi izabranici i nemaju previše šansi za senzaciju.

Pojavile su se glasine da se i Virgil van Dijk muči sa povredom, a bez njega će Redsi teško zaustaviti napad Barcelone - prije svega tandem Messi - Suarez.

Uz sve probleme, kladionice nešto više šansi za pobjedu sutra daju Liverpoolu, pa je tako u kladionici MOZZART kvota na trijumf Redsa 2.55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel Liverpoola i Barcelone!

Upravo je nekadašnji napadač Liverpoola Luis Suarez postigao prvi gol za Barcu na Nou Campu, dok su druga dva bila djelo Lionela Messija.

Luis Suarez je proslavio svoj gol na Nou Campu, što je razočaralo neke navijače Redsa jer je ipak pogodio protiv svog bivšeg kluba. Upravo su fantastične igra u dresu Liverpoola Luisa Suareza "preporučile" Barceloni.

Ipak, sličnih scena neće biti u revanšu na Anfieldu, ukoliko Suarez postigne gol.

Naime, iskusni Urugvajac je poručio da neće na isti način slaviti gol na Anfieldu. Da li to znači da neće nikako slaviti, ostaje da se vidi ukoliko ponovo pogodi protiv svog bivšeg kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Imam svo poštovanje svijeta prema navijačima Liverpoola. Jako sam im zahvalan. Ukoliko postignem gol protiv Liverpoola ovdje neću slaviti na isti način", poručio je Suarez pred revanš na Anfieldu.

Luis Suarez je Anfield napustio prije pet godina kada je prešao u Barcelonu za oko 82 miliona eura. Urugvajac je ostavio dubok trag u Liverpoolu s obzirom da je u 133 utakmice u crvenom dresu u svim takmičenjima postigao 82 gola i upisao 47 asistencija.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.