8

Komentari (8)

Tz_Niko75
Ja pratim i strane medije i sve je ovako kako kaze SS. Totalni kaos, sad ovako sad onako. Bild pise da je Pirlo licno telefonirao sa Dzekom i da bi on volio s njime radit. Problem je sto Milik isto ceka poziv u Juve, i sto Juve treba fudbalera iz EU. I za Mesija je bilo sve tacno. Htio je da pobjegne, al nema niko 700 mil. da iskesa. A on nece na sud protiv barce
frank_leone
Ove informacije su malo, ali malo "nezvanicnije" od onih "Messi otisao, Messi potpisao..." hahahah
Shik
Suarez korak od Rome..
tbra
Opraste vi sa poluinformacijama
Dzeki nigdje nece biti bolje kao sto je sada u Romi.
Chwilla
Sa druge strane, kako prenosi "Radio Kiss Kiss Napoli", Arkadiusz Milik nije odbio Romu, vec je poljski napadac na centimetar od vucice, transfer je veoma blizu ozvanicenja.
spectron
Ma Džeko je bio i ostao s jednom jedinom opcijom,a to je da ostane u Romi,gdje i jeste i gdje mu je najbolje :) Pozdrav za novinare s "nezvaničnim" informacijama :)
SG87
**** njega ako mu je najbolje ne igrati Ligu Prvaka.....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.