Suarez otkrio da li će Bellerin doći u Barcelonu

Ima jedan veliki problem

Suarez otkrio da li će Bellerin doći u Barcelonu

Endin Čaušević

Španski reprezentativac Hector Bellerin jedan je od igrača koji se nalazi na listi želja Barcelone u ovom ljetnom prelaznom roku.

Već nekoliko sedmica špekuliše se uveliko da će Bellerin napustiti Arsenal, te da će svoju karijeru nastaviti u Barceloni u kojoj je ponikao. Ovaj desni bek trenutno se nalazi na reprezentativnom okupljanju i španski mediji otkrili su da se najviše druži sa igračima Barcelone.

Zanimljivu izjavu za španske medije jučer je dao vezni igrač katalonskog kluba Denis Suarez koji je otkrio šta mu je Bellerin rekao kada su razgovarali. Čini se da igrač Arsenala ima veliku želju da karijeru nastavi u Barceloni, ali mu problem predstavlja ugovor s Topnicima koji traje do ljeta 2023. godine.

"Pričao sam s Bellerinom o Barceloni, to nam je glavna tema. On želi da dođe u Barcu, ali je svjestan da mu veliki problem pravi ugovor. Volio bih da on dođe na Nou Camp", rekao je Suarez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi