Suarez: Ostat ću u Barceloni pa šta bude

Vezista Katalonaca

Suarez: Ostat ću u Barceloni pa šta bude

Denis Suarez je odbio mogućnost da će napustiti Barcelonu ovog ljeta te je poručio da Real Madrid nema bolju ekipu od Katalonaca.

Ovaj 23-godišnji fudbaler veznog reda vratio se prošlog ljeta na Camp Nou stadion nakon što je Barcelona aktivirala klauzulu po kojoj su ga mogli dobiti nazad iz Villarreala za nešto više od tri miliona eura.

Ipak, on nije dobio priliku na Camp Nou prošle sezone kakvu je očekivao, ali poručuje da neće napustiti Barcelonu.

"Sljedeće sezone ću igrati u Barceloni pa šta bude. Ovo će biti drugačija sezona jer ćemo imati novog trenera i baš se radujem pokušaju da mu se dokažem. Kao što sam rekao i ranije, borit ću se da ovdje ostanem dugo godina i da budem regularno član prve postave", rekao je Suarez pa se osvrnuo i na Real Madrid:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Real Madrid nema bolju ekipu. Razlika je u tome što njihovi igrači sa klupe više dobijaju priliku nego kod nas. Na kraju sezone oni imaju priliku rotirati mnogo igrača, ali nisu superiorniji", rekao je Suarez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi