Suarez otkrio imena trojice igrača za koje smatra da bi ga mogli zamijeniti u Barceloni
Suarez je od 2014. godine u Barceloni

Urugvajac je svjestan da se bliži njegov odlazak sa Camp Noua

Suarez otkrio imena trojice igrača za koje smatra da bi ga mogli zamijeniti u Barceloni

S. Pašalić

Barcelona je već neko vrijeme u potrazi za igračem koji će zamijeniti Luisa Suareza u budućnosti.

Urugvajac je na Camp Nou stigao 2014. godine i od tada je odigrao 262 utakmice za katalonski tim i postigao je 182 gola, te je svojim sjajnim igrama bio jedan od najzaslužnijih za brojne trofeje ovog kluba u posljednjih par godina.

Ipak, u januaru će Suarez napuniti 33 godine, a i njemu je jasno da njegovo vrijeme polako prolazi i sada je u jednom intervjuu otkrio imena trojice igrača za koje smatra da bi ga mogli zamijeniti.

"Jedan je Abraham. On je broj devet u Chelseaju. Izgleda mi kao vrlo dobar napadač. Vrlo je mlad, ali kretanje mu je dobro i završnica jako dobra."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Još jedan koji mi se sviđa je Maxi Gomez. Ne samo zato što je Urugvajac, već i zbog toga što ima toliko kvaliteta koje klub traži u napadaču."

"A tu je i Lautaro Martinez koji također pokazuje kakvav fantastičan nivo igre ima.", rekao je Suarez.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Spakuj se što pre to bolje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije