Suarez provocirao pomoćnog sudiju proslavom gola

Ništa novo od Urugvajca

Suarez provocirao pomoćnog sudiju proslavom gola

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć na krilima Lionela Messija uspjela da dođe do remija na gostovanju protiv Chelseaja (1:1) i tako ostvari dobar rezultat pred revanš na Nou Campu.

Chelsea je imao prednost sjajnim golom Williana, ali je Barca iz skoro jedine prave prilike na meču došla do izjednačenja. Iniesta je iskoristio grešku odbrane domaćih i uposlio Messija koji je bez problema savladao Courtoisa za ispostavit će se konačnih 1:1.

Samo nekoliko sekundi prije Katalonci su tražili penal kada je Suarez pao u kaznenom prostoru nakon duela s Rudigerom, ali sudija je samo odmahnuo rukama. Urugvajac se "svađao" sa sudijom iza gola, a njegov tim je u međuvremenu postigao gol.

Nakon toga Suarez je uradio nešto što je zaista u njegovom karakteru. Kada je lopta zatresla mrežu on se okrenuo sudiji iza gola i njemu u inat je proslavio gol. Naravno, napadač Barce je zbog toga opravdana dobio žuti karton.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi