Suarez sinoć imao 24 uspješna dodavanja, a čak devet njih je bilo izvođenje lopte s centra

Nije se proslavio iako je zabio jedan gol

Suarez sinoć imao 24 uspješna dodavanja, a čak devet njih je bilo izvođenje lopte s centra

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su doživjeli nevjerovatnu blamažu protiv Bayerna (8:2) u četvrtfinalu Lige prvaka.

Katalonci su se oprostili još jednim debaklom od Lige prvaka što im je očito običaj prethodnih godina. Igrači i trener su se našli na meti velikih kritika u španskim medijima, dok navijači traže hitne promjene.

Čak je sinoć ispred stadiona u Lisabonu bila grupa navijača koja je vrijeđala Setiena i njegove pomoćnike, ali i igrače. Jedini koji su dobili aplauz bili su mladi igrači ovog tima Ansu Fati i Riqui Puig.

Iako je sinoć uspio zabiti jedan pogodak Luis Suarez je također bio meta žestokih kritika. Naime, njegov nastup u ovom meču bio je jedan od najgorih prethodnih sezona.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Suarez je na meču imao uspješna 24 dodavanja od čega ih je čak devet bilo izvođenje lopte s centra. Također i grafika kretanja Suareza najbolje pokazuje koliko je on sinoć bio "angažovan".

Image

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi