Osvanuo transparent ispred stadiona Barcelone: Navijači su rekli svoje

Nakon sramote protiv Bayerna

Osvanuo transparent ispred stadiona Barcelone: Navijači su rekli svoje

E. Čaušević

Barcelona je sinoć doživjela debakl u Lisabonu jer su u četvrtfinalu Lige prvaka poraženi od Bayerna sa 8:2.

Ovakav poraz Barcelona nikada nije doživjela, a on najbolje oslikava trenutnu situaciju u katalonskom klubu. Jasno je da je predsjednik Josep Maria Bartomeu izgubio kompas i navijači već neko vrijeme traže njegov odlazak.

Grupa navijača katalonskog kluba okupila se sinoć ispred stadiona gdje su vrijeđali trenera i igrače nakon sramotnog poraza, a aplauze su dobili samo mladi igrači Puiq i Ansu Fati.

Da je ovo kap koja je prelila čašu najbolje pokazuje i transparent navijača koja je osvanula jutros ispred stadiona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Uprava i igrači, sramota u 121 godini historije ovog kluba" piše na transparentu koja se našla prekoputa klupskih prostorija.

Fotografija Barça Nova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ja vam kazem kada bi se utakmica i ponovila opet bi Bayern zgazio Barcelonu jer Bayern je mašina ili stroj koji gazi sve pred sobom.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije