Suarez: Šta god da uradim oni me žele prodati

Nezadovoljan situacijom u klubu

Suarez: Šta god da uradim oni me žele prodati

Endin Čaušević

Barcelona je u januaru najavila da će najvjerovatnije dovesti nekoliko novih igrača što znači da će sigurno biti onih koji će napustiti Nou Camp.

Katalonski klub je ljetos pokušao da se "riješi" nekoliko fudbalera, ali nisu uspjeli. Prvenstveno su kao višak proglašeni Arda Turan i Thomas Vermaelen, no ovaj dvojac i pored toga odlučio je da neće naputiti Barcu. Ipak, nezadovoljstvo pojedinih igrača je sve veće, a toj grupi priključio se sada i Denis Suarez.

Suarez je vraćen u Barcelonu prije dvije godine kao zamjena za Xavija, ali nije se baš naigrao. Ovaj mladi fudbaler je očekivao da bi se to moglo promijeniti dolaskom Ernesta Valverdea, ali njegova minutaža je ostala ista.

"Osjećam da šta god uradim na terenu nije baš kako očekuju i nekako sam uvijek na transfer listi. Ne želim da napustim Barcelonu i to govorim već mjesecima. Želja mi je da napravim nešto ovdje i odbio sam sve moguće ponude. Ali, situacija i ponašanje prema meni mora da se promijeni. Ne želim da idem iz Barce", poručio je Suarez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi