Tebas odao dobro čuvanu tajnu: Messi je potpisao
Foto: EPA

Zašto Barca krije informacije o Messijevom ugovoru?

Tebas odao dobro čuvanu tajnu: Messi je potpisao

Predsjednik španske La Lige Javier Tebas je tamošnjim novinarima otkrio da je, iako to još nije poznato javnosti, Lionel Messi već potpisao novi ugovor sa Barcelonom.

O budućnosti sjajnog Argentinca se već neko vrijeme diskutuje u svjetskim medijima, a navijači Barce postaju sve zabrinutiji, jer još uvijek nema zvaničnih informacija da je Messi produžio saradnju sa katalonskim klubom.

Navijači Barce su nakon Neymarovog transfera u PSG strahovali da bi možda njihova ekipa mogla ostati i bez argentinskog virtuoza, međutim, predsjednik La Lige sada otkriva da je Messi potpisao novi ugovor sa Kataloncima.

"Messi ima ugovor, koji je produžen. Ugovori postaju zvanični kada se potpišu, a ne kada se to objavi. Messi je potpisao sa Barcelonom, produžio je ugovor, osim ako mene neko nije slagao", poručio je Tebas.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ukoliko su ove informacije istinite, to su sigurno sjajne vijesti za navijače Barce, ali nije jasno zbog čega se onda klub sa Nou Campa još uvijek nije javno oglasio po pitanju Messijevog produženja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije