Nije znao gdje se nalazi: Ansu Fati svojim driblingom zagorčao život igraču Ukrajine

Fati večeras briljira

Nije znao gdje se nalazi: Ansu Fati svojim driblingom zagorčao život igraču Ukrajine

E. Čaušević

Nakon prvog poluvremena Španija vodi protiv Ukrajine sa 3:0 u meču 2. kola Lige nacija.

U prvom dijelu briljirali su Ansu Fati i Sergio Ramos koji su najzaslužniji što Crvena furija ima sigurnu prednost. Ramos je zabio dva gola, dok je Fati izborio penal, a onda i pogodio za 3:0.

Tako je mladi igrač Barcelone postao najmlađi strijelac u historiji reprezentacije Španije sa svega 17 godina i 311 dana.

Fati je jednostavno "letio" po terenu u prvom dijelu i zadavao je glovobolje igračima Ukrajine.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

U jednoj situaciji Tymchyku se zamantalo kada je Fati krenuo da ga dribla, te ga je prošao bez problema. Kasnije je šutirao i baš je šteta što to nije bio gol.

Fantastičan dribling mlade zvijezde Crvene furije pogledajte OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi