Subašić potpisao novi ugovor s Monacom

Ostaje u Kneževini

Subašić potpisao novi ugovor s Monacom

Hrvatski reprezentativni golman Danijel Subašić produžio je ugovor sa Monacom. 

Ovaj 32-godišnji golman je u Monaco stigao iz Hajduka još u januaru 2012. godine, kada klub iz Kneževine nije bio ni približno ono što je danas, a posljednjih godina je nezamjenjiv među stativama. 

Za sve ono što je dosad uradio za Monaco, čelnici kluba su mu se odlučili odužiti novim ugovorom, koji će važiti do ljeta 2020. godine. 

"Jako sam sretan zbog novog ugovora i što ostajem u Monacu. Mislim da smo zaslužili sve što smo ostvarili u posljednje vrijeme. Osjećamo kako je čitav klub na čelu s predsjednikom iza nas i kako nas podržavaju. Moramo nastaviti ovako", kazao je nakon potpisa iskusni Subašić.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na ovaj način Subašić je stavio tačku na špekulacije o eventualnom odlasku iz Monaca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi