Igrač Slobode za SportSport.ba

Subić: Ne mislimo o Ligi šest, fokusirani smo na prvo kolo

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbaleri Slobode jutros su odradili novi trening u sklopu priprema za proljetni dio sezone Premijer lige BiH.

Tuzlanska ekipa nastavila je žestokim tempom svoje treninge u Antaliji, a drugi dio jutrošnjeg treninga propustio je Aleksandar Subić koji ima problema s povredom leđa. Nakon treninga Subić je za SportSport.ba kazao da niko ne misli još uvijek o Ligi za prvaka, već o prvom kolu u nastavku prvenstva.

"Ovo je treća faza priprema, zasada sve ide po planu i programu. Što se tiče mene lično ja imam problema s leđima. Raduje me što niko nije iskočio iz kolosjeka, svi su u punom trenažnom procesu i svi obavljaju svoje zadatke, rekao je Subić, te dodao:

"Zasada svi su pozitivno iznenađeni s mlađim igračima, stvarno rade dobro. Što se tiče utakmica nadamo se da ćemo da odigramo što je moguće bolje i naravno što je najvažnije da sve prođe bez povreda".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O ambicijama u nastavku Premijer lige Bosne i Hercegovine igrač Slobode kaže:

"Mi smo maksimalno fokusirani na prvo kolo, nakon toga ćemo se pripremati za drugo. Nećemo da pričamo o Ligi za šampiona, za prvo kolo smo fokusirani i to je to".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi