Subić: Otišao sam zbog jednog trenera

Ne vraća se u Partizan

Subić: Otišao sam zbog jednog trenera

E. Škorić

Aleksandar Subić ima namjeru da ostane u tuzlanskoj Slobodi do kraja sezone.

Subić je u Slobodu stigao na posudbu iz Partizana, a sve su prilike da će ostati na Tušnju do isteka sezone 2016/17.

"U kontaktu sam sa Partizanom, oni prate sve i zadovoljni su. Ja nikada nisam ni imao problem sa klubom, otišao sam zbog jednog trenera. Oni su prezadovoljni, ali nerealno je da se vratim u Partizan na polusezoni. Zato ću još pola godine ostati u Slobodi i onda ću se na ljeto vratiti tamo", rekao je Subić za Mondo.

On se nada da će njegov klub, Partizan, doći do titule.

"Pratim Partizan. U jednoj izvanrednoj seriji su, dolaskom Nikolića za trenera su se konsolidovali. Ako nastave ovim tempom, mislim da mogu da prestignu Zvezdu i osvoje titulu. Dug je period, ima još mnogo do kraja sezone ali ako nastave ovako, jer u poslednja dva meseca igraju bolje od Zvezde, realno je da se titula vrati u Humsku", dodao je defanzivac Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi