Subić: U dobrom raspoloženju idemo na pauzu

Fudbaler Slobode

Subić: U dobrom raspoloženju idemo na pauzu

Fudbaleri Slobode pobjedom su zaključili jesenji dio prvenstva.

Oni su juče na Tušnju savladali banjalučku Krupu sa 2:1 (2:0) u utakmici 18. kola Premijer lige BiH. 

Jedan od najzaslužnijih za sedmu pobjedu Tuzlaka ove sezone bio je Aleksandar Subić.

"Velika pobjeda kojom smo napravili još jedan iskorak ka Ligi za prvaka. Krupa se pokazala kao izuzetno kvalitetna ekipa i nije bilo lako, pogotovo u završnici utakmice. Prvih 45 minuta smo odigrali dosta dobro, postigli dva pogotka, a onda je uslijedio pad u našoj igri. Ipak, na kraju smo došli do pobjede, tako da u dobrom raspoloženju idemo na pauzu", rekao je strijelac vodećeg gola na jučerašnjem meču.

Subić je kratko prokomentarisao i učinak tima u dosadašnjem dijelu prvenstva.

"Kada uzmemo u obzir da je iza nas jedan turbulentan period, dešavanja u i oko kluba, možemo biti zadovoljni prvom polusezonom", dodao je on.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je u 18 kola upisala 29 bodova i na zimsku pauzu ide kao šestoplasirana ekipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi