Subotić potpisao i iznenadio sve izborom novog kluba
FOTO: Altach Twitter

Karijeru nastavlja u Austriji

Subotić potpisao i iznenadio sve izborom novog kluba

H. Zilić

Bivši reprezentativac Srbije, Neven Subotić (32) ima novi klub.

Subotić se povezivao sa Liverpoolom, ali na kraju je iznenadio sve, izabrao lakši put i u nastavku karijere nosit će dres austrijskog Altacha.

Altach je trenutno na 11. poziciji u austrijskoj Bundesligi i očekuje ih grčevita borba za opstanak, tako da će iskustvo koje posjeduje Subotić biti od velike pomoći.

Pomenuti fudbaler je u karijeri najveći trag ostavio igrajući za Borussiju Dortmund, gdje je upravo pod trenerskom palicom Jurgena Kloppa proveo najbolje trenutke karijere. Klopp je želio Subotića na kratkoročni ugovor do kraja sezone na Anfieldu, ali rođeni Banjalučanin će ipak karijeru nastaviti u Austriji. Prije Altacha nosio je dres turskog Denizlispora.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Top Komentari

ako1986
Pa zar nije otisao u Liverpool...heheheh
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi