Neven Subotić potpisao za Denizlispor Roberta Prosinečkog

Karijeru nastavlja u Turskoj

Neven Subotić potpisao za Denizlispor Roberta Prosinečkog

E. Škorić

Iskusni srbijanski defanzivac Neven Subotić (31) novi je član turskog prvoligaša Denizlispora.

On je proteklu sezonu proveo u Union Berlinu i jedini gol za klub je postigao protiv Augsburga u Bundesligi. Nakon okonačane sezone, nekadašnji igrač dortmundske Borussije seli u Tursku.

"Imao sam sjajnu godinu u Berlinu i zajedno smo doživjeli mnoge nezaboravne trenutke. Činjenica da smo se održali na kraju sezone bila je potvrda našeg dobrog rada. Moj odlazak znači da želim novi izazov i zato se sada radujem svojoj sljedećoj stanici u Turskoj. Veliko hvala svim igračima, odgovornim osobama, a posebno navijačima na ovom posebnom vremenu", kazao je Subotić.

"Neven je puno pridonio činjenici da smo tamo stigli brzo nakon promocije Bundeslige i puno nam pomogao svojim iskustvom i učinkom. Nevenu želimo samo najbolje na sljedećem putovanju u igri", rekao je Oliver Ruhnert, direktor za Profesionalni nogomet u berlinskoj momčadi.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Top Komentari

Spartak
Rođen u subotu 10.12.1988. Zanimljivo
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi