Subotnja utakmica između Wolvesa i Tottenhama u neobičnom terminu
Foto: EPA

Specifičan termin za englesku Premier ligu

Subotnja utakmica između Wolvesa i Tottenhama u neobičnom terminu

S. Grebović

Utakmica 11. kola engleske Premier lige donosi nam zanimljiv duel između Wolverhamptona i Tottenhama.

Pored derbi meča između Arsenala i neporaženog Liverpoola na Emiratesu, ova utakmica također spada u jednu od zanimljivijih u ovom kolu Premiershipa.

Sudar Wolverhamptona, koji ove sezone igra sjajno pod tenerskom palicom portugalskog stručnjaka Nuna Espirita Santa i uvijek jakog Pochettinovog Tottenhama će po jednoj stvari biti poseban.

Naime, ovaj susret je na rasporedu u subotu 3. novembra od 20:45 minuta, što je vrlo neobično za Premier ligu, gdje se utakmice uglavnom igraju u popodnevnom terminu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Wolvesi trenutno imaju 15 osvojenih bodova i nalaze se na 10. mjestu, dok Tottenham zauzima 5. poziciju sa 21 osvojenim bodom na tabeli engleske Premier lige, te nema sumnje da nas na Molineuxu očekuje sjajan dvoboj.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Ja sam pomislio da će igrati u tri ujutro.
16 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi