Redknapp odgovorio Nevillu: Valencia koju si ti vodio je bila najgora u historiji

Naljutila ga izjava Nevilla

Redknapp odgovorio Nevillu: Valencia koju si ti vodio je bila najgora u historiji

Legendarni defanzivac Manchester Uniteda Gary Neville rekao nakon utakmice Tottenham - Manchester City da je današnja ekipa Tottenhama puno tvrđa i otpornija nego što je to bio slučaj ranijih godina.

On je između ostalog poručio da je Tottenham prije nekoliko godina bio čudan i patetičan tim, a to je očigledno uvrijedilo Harryja Redknappa koji je svojevremeno bio trener Pijetlova.

Redknapp je odlučio da uzvrati Nevillu i nije birao riječi.

"Mislim da su komentari Garyja bili apsolutna sramota. Mogu samo komentarisati onaj period od tri i pol godine kada sam ja bio trener kluba i tada nismo bili bojažljivi, bezopasni, patetični ili premekani. Bio sam vrlo razočaran i uznemiren nakon njegovih komentara", rekao je Redknapp pa opleo po Nevillu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kada je bio trener Valencije, oni nisu bili samo najgora Valencia u posljednjih 30-ak godina, već vjerovatno i u historiji. Mislim da on prvo treba da obavi domaću zadaću prije nego što izađe u javnost i ponudi takve komentare".

Top Komentari

19211921
konacno netko da objasni nevillu da samo valja gluposti
39 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi