Sudac utakmice Juventus - Milan prolazi životnu dramu

Dobio prijeteće pismo

Sudac utakmice Juventus - Milan prolazi životnu dramu

Italijanski sudac Davide Massa dobio je ozbiljno prijeteće pismo nakon što je (loše) odsudio utakmicu Juventusa i Milana.

Massa je u šestoj minuti sudijske nadoknade dosudio jedanaesterac za Juventus, koji je u gol pretvorio Dybala. Bio je to pogodak za 2:1, a u Milanu se s tim porazom još uvijek nisu pomirili.

Kako navode italijanski mediji, nepoznata osoba je Massi poslala prijeteće pismo, a sudac je dobio i nekoliko telefonskih poziva.

Sadržaj navedenog pisma se čuva kao tajna, ali je ono poslano na analizu kako bi se pokušalo utvrditi ko stoji iza njega.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U cijeli slučaj umiješali su se policija i forenzičari, a rezultati se tek očekuju.

Podsjetimo, Juventus je protiv Milana igrao 10. marta u okviru 28. kola Serije A, a slavio je sa 2:1 golovima Benatije i Dybale. Jedini gol za Milan postigao je Bacca.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi