Sudeći po reakciji Fanima, dresovi Sarajeva će brzo da "planu"

I sam želi kupiti 10 dresova

Sudeći po reakciji Fanima, dresovi Sarajeva će brzo da "planu"

E. Škorić

Fudbalski klub Sarajevo u novoj sezoni nastupat će u opremi svjetski poznatog proizvođača opreme Nike.

U prvom kolu u Krupi na Vrbasu jučer su izabranici Vinka Marinovića nastupali u bijelim dresovima s bordo prugicama i navijači su bili oduševljeni.

Bijeli dresovi su gostujući, dok je naravno prva garnitura i dalje bordo boje, ali također sa određenim promjenama i uglavnom Sarajevo dobija pozitivne kritike javnosti i navijača na osnovu izgleda nove opreme.

Treći dres, poput nekih evropskih velikana koje oblači Nike, dolazi u crnoj boji i upravo taj je posebno oduševio Matthiasa Fanima, krilnog igrača koji je nedavno stigao u Sarajevo iz Mladosti Doboj Kakanj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sudeći po reakciji Fanima, koji je sam odlučio da kupi 10 dresova u crnoj boji, Sarajevo će itekako profitirati od prodaje istih, a od danas ih mogu kupiti svi članovi bordo tima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bazaorao
Ko potkosulja
5 9
Keno
taj crni narucujem pa makar bio 200 eura
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije