Sudija iz VAR sobe poništio regularan gol, vratio se kući i imao je šta vidjeti

Temperamentni Grci u akciji

Sudija iz VAR sobe poništio regularan gol, vratio se kući i imao je šta vidjeti

A. Čaušević

Olympiakos je na gostovanju kod Volosa odigrao 0.0. Pirejci su postigli regularan gol, ali isti je poništio sudija u VAR sobi. 

Grčki fudbal je poznat po kontroverzama, a posljednja se desila jučer na stadionu Panthessaliko kada je u 17. minuti meča Volos - Olympiakos poništen gol Soudaniju.

Alžirski napadač je postigao potpuno regularan gol, međutim sudije iz VAR sobe je glavnom meču kazao da poništi gol i dosudi ofsajd što je i uradio.

Jedan od sudija u VAR sobi bio je i Angelos Evangelou iz Atine koji je po povratku i imao šta vidjeti. Temperamentni navijači Olympiakosa su napali njegov dom.

Nepoznate osobe su razbile prozore te su u stan bacile nekoliko baklji i petardi pri čemu je nanijeta određena šteta.

Potražite više informacija na temu Super League:

Ubrzo je na mjesto događaja stigla i policija koja je napravila zapisnik, uzela otiske od napadača te prikupila ostatak dokaznog materijala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije