Sudija je svirao kraj, a onda su igrači Tottenhama napravili haos na terenu!

Nevjerovatan preokret u Amsterdamu

Sudija je svirao kraj, a onda su igrači Tottenhama napravili haos na terenu!

Endin Čaušević

Još jedno čudo večeras smo gledali u Ligi prvaka jer je Tottenham u Amsterdamu pobijedio Ajax sa 3:2 i plasirao se u finale.

Ajax je nakon prvog poluvremena vodio sa 2:0 i činilo se da je sve gotovo, ali je Tottenham u drugom dijelu došao do nevjerovatnog preokreta hat-trickom Lucasa Moure.

Moura je gol za 3:2 postigao u posljednjim sekundama utakmice i tako odveo svoj tim u finale. Kada je sudija svirao kraj nastala je ludnica na terenu jer su svi igrači Tottenhama utrčali u teren kako bi proslavili nestvarnu pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi