Šok u komšiluku: Mladi sudija se srušio na terenu i nije mu bilo spasa

Oglasili se brojni prijatelji, klubovi, udruženja...

Šok u komšiluku: Mladi sudija se srušio na terenu i nije mu bilo spasa

Samir Mlaćo

Tužna vijest dolazi iz komšiluka. Još jedan mladi život je ugašen.

Radi se o nogometnom sudiji, sportskom radniku i sekretaru zadarskog kluba NK Abeceda ZDC Miri Suraću.

Surać je imao samo 26 godina i svi su u šoku. Prema dosadašnji informacijama, srušio se na terenu i nije mu bilo spasa. Pokušali su ga oživjeti, no bilo je kasno.

"U dubokoj boli i tuzi javljamo vijest da nas je iznenada, u 26 godini života, napustio naš tajnik Miro Surać. Cjelokupna Abecedina obitelj zavijena je u crno. Mirovoj obitelji i prijateljima izražavamo iskrenu sućut. Mirov lik i djelo koje je utkao u same početke djelovanja Nogometnog kluba Abeceda, zauvijek će biti upisani u povijest kluba.

Miro naš dragi, hvala ti na svemu što si dao klubu, hvala ti na svim trenucima koje smo proveli zajedno. Hvala ti za neraskidivu ljubav i sportsko te privatno prijateljstvo. Počivaj u miru dobri čovječe", napisali su iz njegovog kluba na Facebooku.

Oglasili su se iz NK Zadar.

Oglasi

"U 26. godini iznenada nas je napustio Miro Surać, tajnik NK Abeceda. HNK Zadar izražava iskrenu sućut Mirovoj obitelji i prijateljima, te našim sportskim prijateljima NK Abeceda. Počivao u miru".

Iz Prve kantonalne lige Zadarske su također izdali saopštenje. Mnogo su cijenili I poštovali Suraća.

Toliko je sezala njegova ljubav da je uz obveze prema Abecedi ujedno bio delegat, sudac malog nogometa i redoviti pratitelj svih nogometnih zbivanja. Ne postoji nogometno događanje gdje nismo vidjeli Miru Suraća i karakterističan i poseban smiješak.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Nažalost po sve nas upravo posljednje sto je ugledao je ono u čemu je sebe davao najviše u vidu čarobne nogometne igre”, stoji između ostalog u objavi.

Sve češće u posljednje vrijeme čitamo o tome kako mladi sportisti ‘gube’ živote. Dešava se to skoro često na sportskim manifestacijama, a pravo razloge teško je pronaći.

Top Komentari

stranputica
Izvini, ali pretjeruješ. Ovakav komentar, pa makar bio i neodređen, nećeš pročitati skoro nigdje. Pametnom je dovoljno, ovoliko što je napisano. Sa druge strane, bilo bi škakljivo, da sportski portal vrši analizu efikasnosti nečega u flašicama, a na kraju krajeva to nije njegova domena, nego sport. Da se razumijemo i ja mislim slično kao ti, ali treba biti fer do ovih sportskih novinara, ma kakvi bili, i ne nametati im nekakav pritisak, kojeg ne zaslužuju. Tvoj komentar je sasvim ok, kad bi bio upućen glavnim i najvećim novinskim kućama u državi. Pozdravljam i ne zaaaamjeri šta... :)
2 0
HamzaVojvoda
"Sve češće u posljednje vrijeme čitamo o tome kako mladi sportisti ‘gube’ živote. Dešava se to skoro često na sportskim manifestacijama, a pravo razloge teško je pronaći." To je samo vama glupanima, placenicima i izdajnicima tesko pronaci prave razloge. Mi koji imamo mozga znamo jos od pocetka c19 sta se spremalo sa buducim bocama od bilija strasnog
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi