"Sudija nas je koštao dva boda, VAR treba Ligi prvaka"
Pariški bogataši nisu u posebno dobrom položaju posebno jer im je ostao meč protiv Liverpoola na Parku prinčeva i taj bi meč mogao odlučiti putnika dalje iz ove grupe (Foto: EPA)

Prvi čovjek pariškog kluba nezadovoljan

"Sudija nas je koštao dva boda, VAR treba Ligi prvaka"

Midhat Šljivak

PSG je sinoć remizirao na gostovanju kod Napolija (1:1), a prvi čovjek francuskog prvaka Nasser Al-Khelaifi tvrdi da je sudija Bjorn Kuipers bio taj zbog kojeg je njegov tim ostao bez dva boda.

Zatražio je da se što prije uvede VAR u Ligu prvaka kako bi se greške kao što je sinoćnja kada je dosuđen penal ne bi ponovile.

"Došli smo u Napulj kako bismo pobijedili, ali nažalost nije prošlo kako smo očekivano. Nakon svega moramo pobijediti u naredne dvije utakmice", rekao je prvi čovjek PSG-a, te je okrivio sudiju za gubitak bodova.

"Razočarani smo jer nas je sudija koštao dva boda. Prije penala bio je ofsajd, a nije ni suđen Maksimovićev faul nad Bernatom. VAR je potreban u Ligi prvaka", rekao je Al-Khelaifi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

PSG je trenutno na trećem mjestu grupe C sa pet bodova, jednim manje od Liverpoola i Napolija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi