Sudija oštetio Sampdoriju protiv Intera

Nije svirao čist penal za goste

Sudija oštetio Sampdoriju protiv Intera

Endin Čaušević

Fudbaleri Samdorije večeras igraju u gostima protiv Intera u okviru 26. italijanske Serije A.

Inter na domaćem terenu ima sigurnih 2:0 protiv Sampdorije. Domaći su do prednosti stigli u 23. minuti kada je mrežu gostiju zatreso D'Ambrosio. Drugi gol za Inter postigao je Miranda u 57. minuti.

Ipak, u 37. minuti utakmice gosti su oštećeni jer sudija nije svirao čist penal. Naime, rukom je igrao D'Ambrosio, ali se Massa nije oglasio što je izazvalo veliki bijes kod igrača Sampdorije.

Potražite više informacija na temu Serie A:


D' Ambrosio igrao rukom, sudija odmahnuo glavom by ss_video
Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi