Sudija zaplakao nakon što je golman zadobio dvostruki prelom noge

Užasne scene

Sudija zaplakao nakon što je golman zadobio dvostruki prelom noge

E. Čaušević

Senegalski golman Khadim Ndiaye doživio je tešku povredu u subotu na meču protiv Casablance.

Njegov tim Horoya igrao je u okviru afričke Lige prvaka protiv Casablance, a meč je obilježio trenutak kada je Ndiaye zadobio stravičan lom noge.

Ndiayea je udario njegov saigrač koji je išao klizeći, a noga ovog senegalskog golmana pukla je na dva mjesta. Protivnički tim je zabio gol jer nisu znali šta se desilo, a onda je nastao muk na stadionu.

Glavni sudija Bamlak Tessema je prekinuo meč i kada je vidio o kakvoj povredi se radi počeo je plakat. Ndiayeovi saigrači se također nisu mogli suzdržati jer su bili šokirani težinom povrede njihovog saigrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi