Sudija zvijezde Copa Americe "nagradio" crvenim kartonima

Neymar i Bacca "na hlađenju"

Sudija zvijezde Copa Americe "nagradio" crvenim kartonima

Kolumbija je u 2. kolu grupe C Copa Americe s minimalnih 1:0 izborila veliku pobjedu nad Brazilom. Strijelac pobjedničkog gola za Kafeterose bio je Murillo u 35. minuti utakmice.

Ovaj susret imao je i svoje treće poluvrijeme u kojem su glavni akteri bile dvije fudbalske zvijezde u španske Primere. Obojica su svojim golovima u finalima evropskih kupova svojim klubovima donijela šampionske titule, a naravno pogađate radi se o Neymaru u Carlosu Bacci.

Pomenuti dvojac zaradio je crvene kartone nakon što se utakmica okončala. Naime, Neymar je nakon posljednjeg sudijskog zvižduka loptom napucao Pabla Armera nakon čega je Bacca nasrnuo na brazilskog fudbalera. Pošto se gužva na terenu smirila glavni sudija utakmice ove dvije neosporne zvijezde ovogodišnjeg izdanja Copa Americe "nagradio" je crvenim kartonima.

Za sada je sigurno da u posljednjem kolu grupe C neće nastupiti, a da li će kazna biti veća od jedna utakmice biće poznato vjerovatno već danas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.