14

Komentari (14)

mostarac
Peljto ne sudi ni ovo kolo ?Mafija iz saveza namjerno izostavlja najboljeg sudiju u BiH jer nije korumpiran i ne igra po njihovim notama !!
kukuruz
Aleksandar Njegomirović - bez prijenosa. Hahahah.
Gari Garinča
Ovo više nema smisla. Srbenda Vico je fino rasporedio Srbende da potope Sarajevo i da poguraju Široki i da pripaze Radnik u Kaknju. Od šest utakmica tri sude Srbende. Pitanje je samo dokle ce ovaj Čedo testirati strpljenje Bošnjackih klubova.
mehamda
Jel vas stid vise idi zeljkovicu ti preuzmi odmah zavrsi tri boda smetljari fuuj
starigrad
Čuj sudija iz B.Luke sudi TC-SARAJEVO.Trebali su još kao pomoćne stavit vicu i dodika da olakšaju Petroviću.Nema dalje.
pjanke.sa
Bravo za Vicu brata. Radi covjek posao iz zasjede malo je reci. Jos da ono obecano ispuni. Bio bi bokji od Begica sigurno. Pu hebo mater sebi!!!
zizu82
Stavili su Gigovića kao četvrtog
pjanke.sa
Idemo ludo braco moja
starigrad
Pjanke brate trebamo biti 2 puta bolji da bi bod uzeli a 3 puta bolji da bi pobjedili. Da ne govorimo o vjetru u leđa koje ima Tuzla siti. Mi imamo luksuz da nedo BOG izgubimo jednu utakmicu s tim da borac odigra neriješeno samo jednu temu do kraja. Al ovako otvoreno štimanje jednom klubu(borac) nisam u životu vidio. Naprijed Bordo Bjeli budite jači od sve ove bande oko vas. VOLIMO VAS NAŠI ŠAMPIONI.
HUNTER
Uzimamo i Tuzlu ako Bog da. JAČI OD REŽIMA, VICE I UHL**** AZMIRA
Secerko
Hahaahahaahahaa, seljacina iz Banovica iz kola u kolo sudi derbije.
Coru
Sabrija I Borac. Hmmm
Vedox
Petrovic Dragan veoma je razdragan
Lafac
Sarajevo nema loše uspomene s ovim sudijom!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.