Sudije iz Premijer lige sude veliki derbi Veleža i Olimpika?

U narednim danima konačna odluka

Sudije iz Premijer lige sude veliki derbi Veleža i Olimpika?

Endin Čaušević

Narednog vikenda na programu su utakmice četvrtog kola Prve lige FBiH, a u centru pažnje bit će utakmica u Mostaru gdje veliki derbi igraju Velež i Olimpik.

Velež je veoma dobro startao u novoj sezoni s tri pobjede i nalazi se na prvom mjestu tabele, dok je Olimpik trenutno osmi sa četiri boda. Jasno je da će ovo biti veliki derbi u Mostaru, a o tome misle i u Nogometnom savezu Federacije Bosne i Hercegovine.

Naime, kako nezvanično saznajemo utakmicu u Mostaru će najvjerovatnije suditi sudije iz Premijer lige BiH. Zbog važnosti utakmice, ali i činjenice da je ovo veliki derbi jasno je da svi žele da protekne sve bez problema. Konačna odluka o ovome bit će poznata u narednih nekoliko dana.

Pored derbija u Mostaru u ovom kolu sastaju se još: Zvijezda - Gorađde, Metalleghe - igman, Novi Travnik - Vitez, Bratstvo - Orašje, Bosna - Rudar, Čapljina - Slaven i Jedinstvo - TOŠK. Sve utakmice igraju se u subotu s početkom u 16:30 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tatamata
Moze doci i iz Bundes lige ali bodovi ostaju u Mostaru.Lopovluk u Mostaru nece proci.
36 9
velez mo
HERCEG BOSNA,NEZNAM KOLIKO TI JE GODINA SJECAS LI SE 1977 GODINE KAD SMO IGRALI DERBI VELEZ-ZRINJSKI 1:1,VAHA DAO GO ZA NAS A BLAZ SLISKOVIC ZA VAS IZ PENALA,DOBRO SE SJECAM KO DA JE JUCE BILO.DOSLI TITO I JOVANKA NA UTAKMICU RAHMETLI TITO VAS JE PRAVO GOTIVIO.
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi