Određene sudije za 11. kolo Premijer lige, poznato i koje utakmice gledamo na TV ekranima
Najboljih bosanskohercegovački sudija na centru na meču Radnik - Borac

NSBiH potvrdio

Određene sudije za 11. kolo Premijer lige, poznato i koje utakmice gledamo na TV ekranima

M. Šljivak

Utakmice 11. kola Premijer lige BiH na programu su u petak i subotu.

NSBiH je odredio sudije za ove utakmice, a odlučili su se na ove arbitre:

Tuzla City - Zrinjski (Ermin Sivac)
Radnik - Borac (Irfan Peljto)
Velež - Sloboda (Frano Jelić)
Krupa - Mladost (Admir Šehović)
Olimpik - Željezničar (Aleksandar Njegomirović)
Sarajevo - Široki Brijeg (Dragan Petrović)

Također, treba istaći da će pet od šest utakmica biti u direktnim TV prijenosima. Jedini meč koji neće biti na ekranima je duel Krupe i Mladosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U petak ćemo na Arena Sport kanalu gledati utakmice Tuzla City - Zrinjski (15:00) i Radnik - Borac (18:00), dok će se meč Velež - Sloboda prenositi na platformi Moja TV od 20 sati.

U subotu na Moja TV ide duel Olimpika i Željezničara od 15 sati, dok meč Sarajeva i Širokog od 19:10 sati prenosi Arena Sport.

Top Komentari

Rajvosa2019
Dje sudi Milos Gigovic ? Ja nesto cuo da ce biti glavni sudac na traktorijadi u Bakincima kod Laktasa . Baja brani titulu sa traktorom sprint na 100 metara. Kazu da ce i suditi u trci krmadi na 200 metara
9 0
adis_D11
Podmititi će i Peljtu velikog pitara hahahahah. 3:0 za Radnik, da potvrdimo Borac je prvi i biće prvi prije reprezentativne pauze. Hahahahah pravi klub je uvijek prvi!
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi