NFSBiH: Ulaznice za meč BiH - Sjeverna Irska neće biti u slobodnoj prodaji

Loša vijest za mnoge navijače

NFSBiH: Ulaznice za meč BiH - Sjeverna Irska neće biti u slobodnoj prodaji

E. Škorić

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine obavještava sve zainteresovane grupe i ljubitelje nogometa u našoj zemlji da ulaznice za predstojeći meč baraža za Evropsko prvenstvo Bosne i Hercegovina - Sjeverna Irska, neće biti dostupne u slobodnoj prodaji.

"Na raspolaganju smo imali svega 1.800 mjesta i zbog mjera restrikcija koje su na snazi u našoj zemlji, NS/FS BiH je bio u mogućnosti ispuniti samo obaveze koje ima prema registrovanim navijačkim grupama, partnerima i sponzorima Saveza", objavljeno je na stranici NFSBiH.

"Sve nas raduje povratak navijača na utakmice reprezentacije, a mi se svi zajedno nadamo stabilizovanju situacije sa korona virusom u našoj zemlji i svijetu.

Nadamo se da ćemo u skorijoj budućnosti ponovo moći organizovati fudbalske događaje na način kako smo javnost navikli, sa maksimalnim kapacitetima kojim raspolažemo", poručeno je na sajtu krovne kuće bh. nogometa.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjećamo, BiH - Sjeverna Irska igra se u četvrtak od 20:45 sati na stadionu Grbavica i pobjednik tog meča će u novembru igrati protiv boljeg iz duela Republika Irska - Slovačka u finalu baraža za odlazak na EP 2021.

Top Komentari

Rajvosa2019
Karte ce dobiti samo Babini sinovi + takozvani prijatelji repke - koji putuju na racun repke a niko nema pojma ko su ti ljudi i kakvu funkciju imaju - Spaha je to par puta rekao - SRAMOTA
31 0
balunv
Mogu se naći kod produžene ruke saveza Miloša Gigovica
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi