Delegirane sudije, vlasnici TV prava "iznenadili" gledatelje

Za susrete 31. kola Premijer lige

Delegirane sudije, vlasnici TV prava "iznenadili" gledatelje

A. Čaušević

Prvo od posljednje tri kola Premijer lige igrat će se tri dana.

U subotu, nedjelju i ponedjeljak su na rasporedu susreti 31. kola, a vlasnici tv prava su odlučili da obraduju ljubitelje bh. fudbala na način da će svi mečevi biti u direktnom prijenosu.

Kolo počinje u derbijem za opstanak između Leotara i Rudar Prijedora. Utakmica na stadionu Police će početi u 15 sati, a pravdu će dijeliti Miloš Gigović iz Bosanske Gradiške.

Prvog dana vikenda su na programu i možda dva najzanimljivija duela. I 17 sati će početi utakmice Široki Brijeg - Sarajevo te Velež - Tuzla City.

Glavni sudija meča na Pecari bit će Zoran Grbić iz Sarajeva, dok će na stadionu Rođeni znak da se krene s centra dati Benjamin Deljković iz Sarajeva.

Nedjelja donosi dva duela. Od 15 sati Sloboda igra izuzetno važan duel protiv Borca. Na Tušnju će za dijeljenje pravde biti zadužen Frano Jelić iz Širkog Brijega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od 17 sati počet će ''mali'' hercegovački derbi između Posušja i Zrinjskog. Meč na Mokrom Docu će suditi Sabrija Topalović iz Zenice.

Kolo se zatvara u ponedjeljak. Utakmia na stadionu Grbavica između Željezničara i Radnika će početi u simboličnom terminu od 19:21. Glavni arbitar tog susreta bit će Danijel Bojo iz Kiseljaka.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mostarac94
Nek je borac svaki put bio u prijenosu a niko ih ne gleda
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi