Prošić na čelu UNSI Nogometnog saveza Unsko-Sanskog kantona

Odluka je pala

Prošić na čelu UNSI Nogometnog saveza Unsko-Sanskog kantona

Esmer Oštraković

Poznato je kako će u narednom periodu izgledati novo rukovodstvo Udruženja nogometnih sudija i instruktora Unsko-Sanskog kantona.

Naime, u nedelju je u Bihaću održana izborna Skupština Udruženja nogometnih sudija i instruktora Unsko-Sanskog kantona na kojoj je izabrano novo rukovodstvo udruženja.

Za predsjednika je izabran bivši premijerligaški sudija Elvis Prošić dok su članovi Izvrsnog odbora Edin Jakupović, Sanel Silić, Almir Šertović, Amir Hušidić, Amir Medić i Hermin Muslić.

Za predsjednika Skupštine je izabran Asmir Budimlić. U naredne četiri godine želimo nastaviti kontinuitet razvoja suđenja na području Unsko - Sanskog kantona.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga SBK:

"Kao i do sada radićemo u interesu svih članova našeg Udruženja. Također, zadnjih nekoliko godina smo jedno od bosanskohercegovačkih udruženja koje bilježi odlične rezultate u omasovljavanju sudijskog kadra i trudićemo se da tako i nastavimo", istakao je novoizabrani predsjednik Prošić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi