Sujevjerje ili nešto drugo? Kroos u centru pažnje zbog kopački

Isti model kao prije četiri godine

Sujevjerje ili nešto drugo? Kroos u centru pažnje zbog kopački

Endin Čaušević

Reprezentacija Njemačke igra trenutno na Luzhniki Areni u Moskvi protiv Meksika meč prvog kola grupne faze Svjetskog prvenstva.

Njemačka u Rusiji brani zlato koje su igrači ovog tima osvojili prije četiri godine na Mundijalu u Brazilu. Tada je ova selekcija oduševila svojim igrama, a od njih se isto očekuje i na ovom Svjetskom prvenstvu.

Jedan od najvažnijih igrača Njemačke je Toni Kroos koji je u sjajnoj formi. Ipak, mnogi su zapazili da Kroos ima zanimljivo sujevjerje, odnosno da mu je Adidas kreirao isti model kopački u kojim je ovaj vezni igrač igrao na Mundijalu prije četiri godine kada je Njemačka postala prvak svijeta.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi