Sukob navijača u Konjicu

Sukob navijača u Konjicu

Današnji susreti Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine protekli su u sjeni sukoba navijača Zrinjskog i Sarajeva koji su se odigrali danas u Konjicu i okolnim mjestima.

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama sukobi su počeli kada su se u blizini jedne prodavnice u Konjicu fizički sukobili navijači Sarajeva i Zrinjkog, koji su bili na putu za Mostar, odnosno Lukavicu.

Sukobi se se potom proširili na nekoliko lokacija u Konjicu, ali i u Jablanici i okolnim mjestima.

Za sada još uvijek nije potvrđeno koliko je povrijeđenih u ovim sukobima, ali prema nezvaničnim informacijama povrijeđeno je desetak osoba, koje su zbrinute u Domu zdravlja u Konjicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.