Sukob navijača u Širokom Brijegu, privedeno više osoba
Foto: bljesak.info

Škripari i Bad Blue Boysi

Sukob navijača u Širokom Brijegu, privedeno više osoba

E. Škorić

Kako piše Bljesak, u Širokom Brijegu došlo je do obračuna dvije navijačke grupe.

Dvadeset osoba je uhapšeno nakon obračuna između navijača, a Bljesak.info neslužbeno saznaje da se radilo o tučnjavi između navijača Širokog i navijača Dinamo Zagreba, popularnih Bad Blue Boysa.

Kako javljaju čitatelji, 50-ak Bad Blue Boysa prvo je kod crkve napalo prolaznike, a onda su na dvoboj izazvali Škripare.

Sukob se dogodio u naselju Brig i obližnjoj šumi, nakon čega su pripadnici specijalne policije iz Gruda došli i priveli više osoba.

Naselje Brig bilo je pod blokadom za vrijeme trajanja akcije, javio je Bljesak.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
Pobili se izmedju sebe, sirokobrijezani koji navijaju za siroki i oni koji navijaju za dinamo
25 1
NKZ1922
Pitam se zasto sad nije koristeno vatreno oruzje od strane murije
19 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi