20

Komentari (20)

Rus
Drotovi svoje frustracije cesto ispoljavaju na navijacima. Naravno ima I navijaca koji traze belaj Al ne svi I ne uvjek. Bio sam svjedok nekoliko puta da iz cista mira pocnu da udaraju navijace. Pogotovo na gostovanjima. A nikad ni jedan drot nije odgovarao.
Sa1946
Hahahahahahahahahahah
Kupi_Lee
Primitivci nekulturni.
nijepoznat
opet Vrapcicani
bistrik87
Smiri ih 20 specijalaca i mi satro pricamo o huliganstvu, talibani samo kamena sa ramena znaju, isto i za ostale vrijedi, bruka navijacke scene koje skoro pa i nema
MirzaBarucic
Napišite da su iz čistog mira krkani iz policije isprovocirali Sarajlije. Na snimku se vidi da navijači Želje ne mrdaju iz čoška.
rimke
sto vas svi diraju
dragonBH
bas ste pacifisti :D svi vas bez razloga diraju
LomanaLuaLua
I onda neko kaže horde stalno prave probleme :)
MirzaBarucic
Ne, Horde inače dobijaju po nosu.
dragonBH
dobijaju i manijaci..
LomanaLuaLua
Maratonci iz Olova pozz hahahah :)
Gagara
po sarajevu ste batine dobili isto u olovu a i u BL
MirzaBarucic
@Gagara: 30 lešinara, 15 MANIJAKA i vas primaju na urgentno. Toliko!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.