Sukob policije i navijača u Širokom Brijegu

Nemile scene ispred Pecare

Sukob policije i navijača u Širokom Brijegu

E. Čaušević, foto: V. Bernadić

Fudbaleri Zrinjskog oprostili su se od Evrope iako su večeras na Pecari sa 1:0 savladali Malmo.

Zrinjski je do pobjede došao u samom finišu utakmice kada je gol za 1:0 postigao Damir Šovšić sa bijele tačke. No, Plemićima to nije bilo dovoljno da se plasiraju dalje jer je Malmo u prvom meču slavio sa 3:0.

Nakon meča navijač i igrači Zrinjskog su uz veliku pjesmu proslavili pobjedu jer su se na častan način oprostili od Evrope. No, nakon lijepih scena došlo je do incidenta.

Naime, ispred stadiona Pecara došlo je do sukoba policije i navijača mostarskog kluba. No, na svu sreću interventna jedinica je brzo reagovala, te se situacija uspjela smiriti.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Disha
Stoka sitna zube.Tita na im na kosti ko nekad.Bili bi manji od makovog zrna.
0 8
Mirko
Ma nide veze malo se pokoškali par ljudi međusobno i policija smirila sve ,uopce nije bilo nista posebno
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi