Krpić napustio Rumuniju, stigle prve ponude

Postao slobodan

Krpić napustio Rumuniju, stigle prve ponude

S. Mlaćo

Sulejman Krpić je napustio Rumuniju.

Njegova Astra nije uspjela izboriti opstanak i napadač je završio je svoju epizodu.

Krpić je upisao ukupno 20 nastupa u tri takmičenja i dodao četiri pogotka.

Sada je slobodan i prvo će se odmoriti, te spremiti za nove izazove.

"Sa utakmicom finala Kupa Krpić je završio epizodu sa Astrom. Sada je tu, malo će se prvo odmoiriti. Mene je već kontaktiralo par klubova, kako domaćih, tako inostranih, ali neće žuriti. Prelazni rok nije još počeo... Ponuda ima, ljudi su me pitali, rekao sam im neke uslove, a sigurno će još ponuda biti", kazali su zastupnici 30-godišnjeg napadača za SportSport.ba.

Krpić je u našoj zemlji nastupao za Željezničar, Slobodu, Sarajevo, Orašje, a okušao se i u Iranu, Južnoj Koreji, Srbiji, Austriji, Švedskoj, te Hrvatskoj gdje je iz Orašja stigao u Dinamo kao velika nada.

Igrajući za Sarajevo, Slobodu i Željezničar u bh. eliti je zabio ukupno 52 gola. Efikasniji od njega su samo Wagner Santos Lago, Mersudin Ahmetović i Nemanja Bilbija.

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Dodji na šugavicu zajedno da slavite bankrot i gašenje kluba
6 18
Nanananaan
Krpa legendo
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi