Sulejman Krpić pred potpisom?

Napadačeva supruga dala indiciju

Sulejman Krpić pred potpisom?

A. Čaušević

Amar Osim će prema svemu sudeći u narednim sedmicama tražiti novog napadača jer je sve izvjesniji odlazak Sulejmana Krpića sa Grbavice. 

Krpićeva naredna destinacija bi trebala biti Južna Koreja. Neslužbene informacije govore da je Željezničar već prihvatio ponudu jednog od tamošnjih klubova, navjerovatnije Suwona.

Indiciju da se iskusni golgeter nalazi pred potpisom ugovora s novim klubom dala je i njegova supruga Emina Kukić Krpić.

Naime, Krpić danas slavi 29. rođendan, a sluteći prema sadržaju čestitke njegove supruge on se već nalazi u Koreji.

"Šta može daljina kad se u mom srcu nisi ni pomjerio od mene. Sreetan rođendan ljubavi. Volim te", poručila je Emina svom suprugu s kojim je u braku nekoliko godina te imaju kćerkicu Rejnu.

Napadač koji krasi odlična fizička sprema bi trebao staviti paraf na dvogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krpić je u Željezničar stigao na ljeto 2018. godine, a od tada je u dresu Plavih sa Grbavice postigao 31 gol. U međuvremenu je postao i kapiten ekipe.

U dosadašnjoj karijeri, ovaj od danas 29-godišnji fudbaler je bio član još Dinama, Orašja, Sarajeva, Metalca iz Gornjeg Milanovca, Slobode, švedskog AIK-a i iranskog Tractora.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi