Goran Marković i njegova porodica nisu zaboravljeni

Gest za svaku pohvalu

Goran Marković i njegova porodica nisu zaboravljeni

S. Mlaćo

Sredinom oktobra ove godine velika tragedija zadesila je porodicu Marković. Naime, Goran Marković, nekadašnji član Željezničara, Jedinstva, Metalleghea, Radnika i Zrinjskog, smrtno je stradao u padu sa petog sprata dok je popravljao roletnu na prozoru svog stana.

Preminuo je u 33. godini, a navijači Željezničara te FK Željezničar odali su mu počast na narednoj utakmici svog tima i sada su ponovo pokazali da ga nisu zaboravili.

Naime, kćerke pokojnog Markovića dobile su poklone od navijača Željezničara i članova Udruženja 1921, što ih je posebno obradovalo.

"Danas su naše curice pimile blagdanske poklone. To nas je baš razveselilo i pogodilo u pozitivnom smislu", kazala je za SportSport.ba Goranova supruga Kristina.

U akciji sa Željinim navijačima sudjelovao je i nekadašnji Goranov saigrač iz FK Željezničar Milan Ćulum.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, da su i ranije navijači i to ne samo Željezničara, već i Sarajeva, Čelika, Slobode, Zrinjskog, Veleža i ostalih bh. klubova često učestvovali u humanitarnim akcijama. Svakako ne treba zaboraviti i dane kada su BiH pogodile velike poplave, te da su tada upravo navijači bh. klubova bili ti koji su prvi pritekli u pomoć onima koje su ove poplave pogodile.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Porodica Željezničar,zato smo drugačiji od drugih!
7 0
papagaj
Bravo Zeljkane moj
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi