Debitovao u dresu reprezentacije BiH

Sulejmanović: Potrudit ćemo se da sutra popravimo utisak

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Košarkaška reprezentacija BiH svoje pripreme nastavila je danas na turniru u Sloveniji.

Naša selekcija poražena je u prijateljskom meču protiv Belgije sa 73:68. Debi u današnjoj utakmici upisao je novi košarkaš Cibone, Emir Sulejmanović.

"Počeli smo vrlo dobro, ali vidjelo se da tu ima umora od priprema. Međutim, to nije izgovor i na nama je da se potrudimo da se to ne ponovi drugi put", rekao je Sulejmanović.

Sulejmanović je ovog ljeta odlučio napustiti ekipu Barcelone i svoju karijeru će nastaviti u redovima Cibone. Također, našeg košarkaša pitali smo šta očekuje u narednim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Mnogo sam sretan zbog prelaska u Cibonu i smatram da je to trenutno najbolja sredina za mene i moj razvoj. Ne treba nikoba potcijeniti, ali trebamo dati svoj maksimum i rezultat sigurno neće izostati", dodao je bh. košarkaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi