Suljić asistirao u trijumfu Ujpesta

Dobra partija bh. fudbalera

Suljić asistirao u trijumfu Ujpesta

Bh. internacionalac Asmir Suljić upisao je asistenciju u utakmici 27. kola mađarske OTP Bank Lige. 

Njegov Ujpest uspio je na gostovanju savladati Nyiregyhazu rezultatom 4:2, a prvi pogodak na utakmici viđen je već u trećoj minuti susreta.

Radost gostujućim navijačima donio je Stanisavljević, da bi potom Seydi u 12. minuti pogodio za izjednačenje. Rezultat 1:1 nije mnogo stajao na semaforu, jer je u 26. minuti za novo vodstvo pogodio Ojo, a onda je sedam minuta kasnije Andrić povisio prednost. 

Iako je Nyiregyhaza na samom startu drugog poluvremena stigla do novog gola, svaku nadu domaćem timu ugasio je Ojo, kojem je asistirao Suljić za konačnih 4:2. 

OTP Bank Liga, 27. kolo:

Nyiregyhaza - Ujpest 2:4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.