Suljić: Naš cilj je Prva liga Federacije

Prvotimac TOŠK-a iz Tešnja

Suljić: Naš cilj je Prva liga Federacije

Samir Mlaćo

Nogometaši tešanjskog Toška nakon dva odigrana kola u Drugoj ligi Federacije BiH grupa Centar imaju šest osvojenih bodova i jedan su od najvećih favorita za osvajanje prvog mjesta.

Tešanjci su u potpunosti konsolidovali redove za ovu sezonu, a već sutra očekuje ih derbi protiv Borca iz Jelaha.

"Očekuje nas lokalni derbi i svi smo spremni. Svjesni smo da će biti jako teška utakmica, pritisak je na nama jer svaku utakmicu idemo sa namjerom da dobijemo. Imamo jasne ciljeve,  a u prve dvije utakmice smo upisali veoma važne bodove i dobro otvorili prvenstvo", kazao je za naš portal Eldin Suljić, prvotimac TOŠK-a.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

U Tešnju ne kriju da im je želja prvo mjesto i plasman u Prvu ligu Federacije, te tako klub djeluje sve organizovanije na svim poljima.

"Ambicije kluba su velike, odradili smo dosta kvalitetne pripreme  na jednom visokom nivou   što nas zajedno sve raduje na čelu sa trenerom Igorom Remetićem koji radi jako kvalitetno i profesionalno. Uprava ima jasne ciljeve, a to je Prva liga Federacije  i radi sve na tom da to i ostvarimo. U Upravi su mladi ljudi  spremni na nove izazove na čelu sa predsjednikom  kluba Edinom Šaranovićem, vrlo kvalitetnim čovjekom koji zna šta želi i kad se sve to posloži uspjeh naravno neće izostati. O konkurentima za sada i ne razmišljamo, mislimo prije svega samo na nas", dodao je Suljić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi