Suljić u problemima: Do ljeta mora čekati na novi klub
Asmir Suljić u vremenu kada je nastupao za FK Sarajevo (Foto: SportSport.ba)

U starom jatu ga ne žele

Suljić u problemima: Do ljeta mora čekati na novi klub

Bh. internacionalac Asmir Suljić, ispostavilo se, nije napravio najbolji potez odlaskom u Zaglebie Lubin.

Bivši igrač Sarajeva je poslije zapaženih nastupa u dresu Olimpije dobio ponudu da karijeru nastavi u Poljskoj, ali kroz polusezonu sakupio je tek pet nastupa za Zaglebie Lubin s kojim se u međuvremenu sporazumno razišao.

Nije Suljić vjerovatno ni slutio da će se pola godine od transfera naći u velikom problemu. Ove sezone Suljić je već igrao za dva kluba - Olimpiju i Zaglebie Lubin, a s obzirom na već jasna pravila, nema izbora nego da se vrati u 'staro jato' barem do ljeta.

Maštu među navijačima probudio je i sam Suljić koji je bio posjetio pripreme Olimpije, ali od njegovog povratka na Stožice na kraju, po svemu sudeći, neće biti ništa. Igrački kadar već je popunjen.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

"Trebalo bi otići nekoliko igrača da se to dogodi. Ipak, ako se oslobodi mjesto u timu, razmislio bih o njemu. Poznajem ga već", poručio je trener Olimpije Safet Hadžić.

Suljić je za Olimpiju svojevremeno odigrao 52 utakmice i pritom je postigao šest pogodaka uz 14 asistencija.

Top Komentari

Damme1987HzSa
Haj ti Suljo kuci ?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi